Tietenkin meillä oli pakollinen ajo moottoritietä kaupunkiin juuri tänään kaikista päivistä, kun väylä oli sakeanaan liikenteen nostamaa ja tuulen pyörittelemää myräkkälunta. Pääsimme onnellisesti kotiin, mutta taiten oli ajettava. Palatessa voi todeta muutamankin auton päätyneen romuttuneena penkkaan.

Huominen pelottaa jo nyt. Myräkkä kuuluu jatkuvan, ja ammattiyhdistysväki tulee vyörymään kaikkialta Senaatintorille nyrkkiä puimaan sen sijaan että menisivät töihinsä ne, joilla töitä on.  Niinpä pääkaupunkiseutu on todennäköisesti helvetinmoisessa kaaoksessa. Ja sinne on sekaan on monen ängettävä omine kyyteineen, vaihtoehtoa ei ole.

Toinen on puhkunut kotiin tultuaan kolan kanssa pihateitä auki. Jotain rajaa toivoisi lumen tulossakin, mutta nykymaailman säässähän mikään ei enää ole kohtuullista.

  • PS. No, ei myräkkä jatkunut, Luojalle kiitos. Aamuyöllä kolisivat auratraktorit teillä, ja aamupäivällä jo lensi suolavesi pääväylille. On meillä hienosti toimiva infrastruktuuri!

    Kommentin jätti Ellinoora · perjantai2pm 2. helmikuu28pm @ 21:29